CÉGÜNKRŐL

A Fyrklövern exkluzív márka egyedi étkészleteket, poharakat, evőeszközöket és dekorációs termékeket kínál ügyfeleinek, melyeket közvetlenül és kizárólag tőlünk vásárolhat meg. A Fyrklövern egyet jelent a példátlan minőséggel. Már tTöbb mint 40 éve készítjük luxus minőségű termékeinket kizárólag ügyfeleink számára.

Termékeink kifejlesztése során a kifinomult szépség, a funkcionalitás és a különleges formatervezés ízléses együttesét ismert művészek, neves divattervezők és gyártók biztosítják. A svéd életstílust idéző termékskála többek között Lars Wallin, Jackie Lynd, Tanja Orsjoki és Anne Rooslien kiváló munkájánakt köszönhető.

A Fyrklövern kényelmes és kockázat nélküli vásárlást biztosít Önnek. A megrendelt terméket otthonába szállítjuk, hogy nyugodt körülmények között megismerhesse, és meggyőződjön arról, hogy a minőség és a kiválasztott dizájn egyezik az Ön stílusával. Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért 30 napos visszaküldési és csere garanciát biztosítunk az Ön számára.

Ünnepelje csodálatos pillanatait egyedülálló és időtálló étkészleteinkkel! A Fyrklövern az elegánsan berendezett asztal légkörét varázsolja otthonába. Lepje meg és szerezzen örömet szeretteinekt, barátainakt a hétköznapokon is egy elragadóan szép étkészlettel, egy lenyűgözően terített asztallal.